Rólunk

Két évtizedes szenvedély

1996-ban kis egri asztalosműhelyként, Agria Ajtó néven fogtunk beltéri ajtók gyártásába. Két évtized alatt prémium márkává nőttük ki magunkat, de gyökereinket nem engedtük el. Ugyanott, ugyanabban a szellemiségben készítjük termékeinket – immár MIADOR márkanév alatt.

Hiszünk abban, hogy egy ajtó a bútorokkal egyenértékű berendezési tárgy, így kialakítását és kiválasztását hiba lenne félvállról venni. Mi nem más termékeit kínáljuk, gyártóként minden ajtónk magán viseli huszonegy kollégánk gondos keze munkáját. Valamennyi termékünket személyre szólóan gyártjuk, egyedi igényekre szabva.

A Miador  csapata

 

Prémium minőség és trendkövetés

Mind műszaki megoldásokban, mind dizájn terén a MIADOR élen jár. Teljesen egyedi termékkínálatunkban ugyanúgy megtalálható az egyszerű fürdőszobai ajtó, mint tűzgátló hangszigetelő társa.

Stílusok széles választékát tárjuk Ön elé: a dizájn termékektől a mai kornak megfelelő formákon át a klasszikus ajtóig. Valamennyi termékünk prémium minőségű alapanyagok és alkatrészek felhasználásával készül, az esztétika és a funkcionalitás édes kettősének szem előtt tartásával.

 

Munkatársaink

Úri Péter

Úri Péter
ügyvezető

Péter egy Eger melletti kis faluból indulva asztalosipari technikusként kezdte pályafutását az Agria Bútorgyárban, először mint asztalos majd művezető és öt évig üzemvezető. A vállalkozói korszak bekövetkeztével 1995-től ő is a piaci megmérettetés mellett döntött és egy kis, alig 100 m2-es műhelyben elindította a ma Agria-Ajtó Kft. néven működő vállalkozását. Kezdetben, a termelés nagy részét, a sokak számára még ma is ismerősen csengő Intekta ajtók gyártása tette ki. Az idő múlásával egyre több vevő, szakkereskedő jelentkezett egyedi és exkluzív igényeivel Péternél és ez indította őt a prémium szegmens irányába. A termelésirányítás ma is az ő keze alatt működik, ami biztos garancia a kompromisszumok nélküli MIADOR minőségre.

Alágyi Ádám

Alagyi Ádám
gyártás-előkészítő

Ádám faipari mérnök, gyártás-előkészítő, évek óta csapatunk oszlopos tagja. Az egyetem elvégzése után csatlakozott hozzánk. A fa és az asztalosmunka szeretetét családi hagyományként hozta magával, hiszen édesapja évtizedeken keresztül az Agria Bútorgyárban dolgozott. Nagy kerékpáros és kerékpár rajongó.

Balázs Péter

Balázs Péter
gyártás-előkészítő

Péter faipari mérnök, több mint tíz éve oszlopos tagja csapatunknak. Ezalatt az idő alatt több ezer ajtó tervezése fűződik a nevéhez. Mondhatni, hogy amit ő nem látott ajtótervezés terén, az nincs is. Péter folyamatosan képzi magát mind szakmai területen, mind a német nyelv terén.

Deáki Attila

Deáki Attila
értékesítési vezető

Attila üzletfejlesztéssel, értékesítéssel és marketinggel foglalkozik. Szakmájában évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Építész, belsőépítész és kereskedő partnereink mindig biztosan számíthatnak rá. A design és a formatervezés irányába mutatott nagyfokú elkötelezettsége okán ő irányítja termékfejlesztési csapatunkat.

Bögös Attila

Bögös Attila
belső vevőszolgálati munkatárs

Attila frissen csatlakozott csapatunkhoz. Hosszú évek óta az építőanyag kereskedelemben, azon belül is a nyílászárók területén kamatoztatta tudását. Erre a tudásra mi is számítunk és örömmel fogadjuk csapatunkba. Attila két gyermek büszke édesapja. Vevőink bátran számíthatnak szakmai tudására és tanácsaira!

Kiemelt termékeink